За Нас

Добре дошли в Protein Land! Нашата цел, освен да предлагаме качествени хранителни добавки и фитнес консумативи, е да създадем една общност от хора с цели, събрани от идеята за развитие. Ние вярваме, че какъвто и път да изберем, тялото и здравето на човек трябва да бъде един от приоритетите.
 MISSION.ADDICTION.PASSION.
 
Трите думи, които описват нашите виждания - за да постигнем целта си или за да създадем нещо, то трябва да се превърне в тези 3 неща
 Както казахме, искаме да съберем хора от различни корени, обединени от тези думи. Някои от абонатите ни и постоянните ни клиенти включват режисьори, ютубъри, бъдещи медицински лица, предприемачи и много други. Нека ви представим някои от нашите представители:

 Адриан Стефанов - 20г, ASMRtist (YouTuber), Предприемач, Музикант
"Винаги съм искал да правя това, което аз си знам и за мен е даденост сам да си проправям пътя напред - правя всичко възможно абсолютно независимия и свободен живот да стане реалност. Обичам да създавам. Смятам, че фитнесът е един от факторите за продуктивен, смислен и организиран живот, който доста хора пренебрегват."
https://instagram.com/arcandrevv

Йоана Пеева - Протеин Ленд / Protein Land
Казвам се Йоана Пеева и за скромния си 20-годишен житейски опит успях да науча само, че фитнесът, здравословното хранене и грижата за околната среда са единствените неща, които успяват да задържат вниманието и интереса ми за толкова дълъг период от време. Смятам, че както Земята, така и телата ни, са наш дом, и е редно да се грижим за тях подобаващо. Твърдо вярвам, че обкръжението е много важно за личностното развитие, така че ако имате подобни интереси, подплътени с известна доза чувство за хумор (все пак съм от Габрово :) ), то аз съм насреща! :)